Slett konto
Du bestemmer selv over dataene dine — inkludert retten til å slette dem fullstendig.
Slik sletter du kontoen din
Send en e-post til support@hugra.no fra e-postadressen som er registrert på kontoen din. Vi behandler forespørselen din så snart som mulig, normalt innen to virkedager.
Hva som slettes
- —Alle samtaler, meldinger og samtaletitler.
- —Minner og prosjekter.
- —Vedlegg og opplastede filer.
- —Kontoinformasjon — e-postadresse, innstillinger og krypteringsnøkler.
Fordi innholdet ditt er kryptert med en nøkkel kun du har, er slettingen irreversibel. Vi kan ikke gjenopprette data etter at kontoen er slettet.
Abonnement
Har du et aktivt abonnement, anbefaler vi å avslutte det før du ber om sletting. Ta kontakt på samme e-postadresse om du trenger hjelp med dette.